Нові тенденції ведення бізнесу

Ведення бізнесу, пов’язаного з участю в численних торгах, може мати в собі багато нюансів, які важливо не втратити з поля зору. Якщо ви новачок в цьому, на вашу справу може вплинути таке поняття, як людський фактор. Для того, щоб заощадити свій час і зменшити ймовірність похибки, найкращим рішенням буде — автоматизація бізнес-процесів за допомогою електронних торговельних майданчиків.

Про систему Прозорро та електронні торгові майданчики

Уже 4 роки в Україні успішно працює система публічних закупівель ProZorro. Повсякденне її впровадження дало можливість бюджетним організаціям економити великі суми за рахунок більшої конкуренції та автоматизації тендерів. Тепер в країні діють електронні торгові майданчики (ЕТМ), які дозволяють проводити торги будь-яким підприємствам, організаціям і підприємцям. Асоціація «Біржових та електронних майданчиків» може запропонувати вам послуги надійних ЕТМ, новаторські рішення по проведенню процесів конкурентних закупівель в електронній формі. Для цього необхідно перейти за посиланням https://aeaep.com.ua/info/rynky-z-iakymy-pratsiuie-asotsiatsiia-birzhovi-i-elektronni-majdanchyky/

Коли ви вирішуєте використовувати перевірені ЕТМ, в першу чергу, ви гарантуєте організованість і стабільність торгів.  Простота даного сервісу дає можливість бути обізнаним, тим більше він доступний для будь-якого користувача, будь то новачок в сфері тендерів, або ж компанія, яка зміцнилася на ринках і просто хоче автоматизувати даний процес з метою звільнення часу для вирішення інших питань.

Іншими словами: ЕТМ мінімізує корупційні ризики, підвищує конкурентоспроможність і дає додаткові можливості розвитку вашого бізнесу.

Вести електронні торги ви можете з будь-якої точки світу, не виходячи при цьому з своєї квартири або офісу.

Плюси роботи з електронними торговими майданчиками

  • Економія часу
  • Зменшення вплив людського фактора на процеси діяльності
  • Простота в розумінні процесів закупівель
  • Реалізація системи конкурентних закупівель
  • Підвищення оперативності та якості закупівель шляхом більш точного планування
  • Забезпечення докладного аналізу потреб
  • Доступність для бізнесу в будь-яких масштабах (умови і ціна нічим не обмежені)

Сервіси на даний момент працюють з великою кількістю компаній, об’єднуючи їх все в велике інформаційне поле. Ви не обмежені місцем розташування, тому оперативно отримувати інформацію про тренди на ринках в певний момент зможе кожен.